Cégünk új senior taggal és ezáltal széles kompetenciákkal bővült

Bemutatjuk dr. Simonyi Katalint, aki márciustól üzleti elemző, szaktanácsadó és account manageri feladatokat lát el cégünknél ügyfeleink és munkatársaink nagy megelégedésére, emellett aktívan részt vesz ClinCoreSys TM / Fókusz Program TM nevű saját medikai rendszerünk fejlesztésében is.

Katalin általános orvosi végzettséget szerzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1998-ban, majd traumatológus szakorvosként kezdte meg pályafutását a tatabányai Szent Borbála Kórház baleseti sebészeti osztályán. A gyógyító munka mellett 2005-ben megszerezte második diplomáját az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépészmérnöki karán.

Ezután több cégben kamatoztatta széleskörű tudását IT üzleti elmezőként és product ownerként. Dolgozott az ISH Informatikai Kft-nél, a T-Systems Magyarország Zrt-nél és a PAN-Inform Kft-nél is egészséginformatikai területen. Előző munkahelyén az Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ Nonprofit Kft-nél elsősorban a MedSolution kórházi informatikai rendszer üzleti specifikációját és intézményi bevezetéseit támogatta, de emellett az EESZT egyes moduljai fejlesztésével kapcsolatos product owner-i feladatokat is ellátta. Katalin három gyermek boldog édesanyja. Szabadidejében szívesen olvas, történeteket, meséket ír.

Katalin széleskörű egészséginformatikai szakismerete, nagy medikai rendszerek és az EESZT fejlesztésében, bevezetésében szerzett 20 éves tapasztalata, valamint orvosi szaktudása nagy előnyt jelent cégünknél.

Üdvözöljük az eHealth Software Solutions Kft. csapatában!