Szolgáltatásaink - Infrastruktúra megoldások

Hálózati infrastruktúra

Manapság egy egészségügyi szolgáltató életében is egyre nagyobb szerepet játszik a hálózati infrastruktúra. Az egészségügyi és üzleti alkalmazások működésének alapfeltétele, hogy a hálózati infrastruktúra megbízhatóan működjön és állandóan rendelkezésre álljon. Elengedhetetlenül fontos ezért, hogy jól megtervezett, hálózatunk legyen, amelyet igény esetén egyszerűen, a lehető legkevesebb átalakítással lehet bővíteni a felmerülő új követelmények kielégítésére. Mi a green IT hívei vagyunk, számunkra fontos, hogy egy hálózat ideálisan a legkevesebb komponensből álljon és minimális áramot vegyen fel és ezzel rövid- és hosszútávon jelentős költséget takarítson meg az üzemeltetőjének.

Migrációs és integrációs szolgáltatások

Fontos szempont a hálózat tervezésekor a hatékonyság és költséghatékonyság. A különböző feladatok és folyamatok más környezetbe áthelyezése a migráció és integráció alapjai. A konszolidáció során pedig több fizikai szervert, adatbázist, operációs rendszert, munkafolyamatot tömörítünk egy szerverre, miközben növeljük a rendszer teljesítményét és csökkentjük a költségeket.

Cloud computing

A számítási felhőről (cloud computing), erről az informatikát átalakító új architektúráról számos értekezés olvasható. Cégünk stratégiai célja, hogy a legtöbb fejlesztést felhő alapú szolgáltatásként végezze. Szerencsére innovatív szemléletű megrendelőink is felismerték ennek a technológiának az előnyeit: a magas szintű rendelkezésre állást, a havi díjas, igénybevétel alapú szolgáltatási díjakat. A Microsoft Azure-ban történő fejlesztéseinkkel új út nyílt meg számunkra. A dinamikus fejlesztői környezettel és szolgáltatási portfólióval ügyfeleink gyorsan változó igényeit is ki tudjuk elégíteni.

Kérdése van vagy kész ötlete?

Amennyiben bármiben további segítségére lehetünk, nyugodtan keressen minket.