Szolgáltatásaink - Egyedi szoftver fejlesztés

Telemedicina rendszerek

Az okoseszközök segítségével történő telemetriai adatgyűjtés és feldolgozás hamarosan szétfeszíti az egészségügy hagyományos kereteit. A zsebekben lapuló többfunkciós okostelefonok, a kézben tartott tabletek lehetőséget biztosítanak az egészségügyi mérőműszerekből jövő adatok fogadására és továbbítására. A szenzortechnológia rohamos fejlődésével a nagyobb méretű, hagyományos mérőműszereket leváltják az életvitelt nem befolyásoló kis méretű, de pontos adatokat szolgáló viselhető eszközök. A fejlődés új értelmet ad a diagnosztizálásnak és a gyógyításnak egyaránt. Ennek a forradalomnak a kapujában állunk és cégünk elkövet mindent annak érdekében, hogy a küszöbön miharabb át is lépjünk.

APP és webalkalmazás fejlesztés

Az intelligens mobil eszközök széleskörű elterjedése átformálja a digitális egészségügy és az üzleti adminisztráció lehetőségeit. A nagy kijelzős „okostelefonok”, tabletek – köszönhetően a hardveres felszereltségüknek – módot adnak a webes és multimédia tartalmak élvezhető megjelenítésére, így a gyógyulást és egészséget digitalis élménnyé formálják át. Ráadásul a csökkenő készülékáraknak és a gyártók által forgalmazott egyszerűbb, ámde kedvező árú készülékeknek köszönhetően az intelligens mobileszközök penetrációja a lakosság körében rohamosan nő. A tény, hogy lassan 3 emberből 2-nek okostelefon lapul a zsebében, korlátlan lehetőségeket biztosít a digitális egészségügy világáb

Egészségügyi workflow megoldások

Alapelvünk az, hogy minden ügyfelünk egyedi igényét önálló projektként, programként kezeljük és a program szereplőit az adott szerepkörének megfelelően felvesszük a rendszerbe. A szereplők közötti interakciót folyamatokba szervezzük, majd a folyamatlépések alapján a felhasználókhoz feladatokat rendelünk és ezen egyedi feladatokhoz rendelünk határidőt és támogatjuk meg kommunikációs elemekkel. Ezért készítünk folyamatábrákat, melyekből digitalizált protokollokat állítunk elő, kommunikációs sablonokból pedig személyre szabott üzeneteket, előre tipizált űrlapsablonjainkból tematikus kérdőíveket, és mindezeket a medikai logikával készített projektmenedzsment rendszerünkbe töltjük be és innen élesítjük a megrendelőink igényei alapján.

Kérdése van vagy kész ötlete?

Amennyiben bármiben további segítségére lehetünk, nyugodtan keressen minket.