Szolgáltatásaink - Tanácsadás

IT szaktanácsadás

Természetesen mi sem érthetünk mindenhez, de az információ-technológia számos területen alakítottunk ki szakmai kapcsolatokat, amelyek segítségével kiemelkedő szakemberek tudását tudjuk segítségül hívni projektjeink megvalósításához. Elsősorban az egészségügyi domain tudásunk és tapasztalatunk miatt választanak minket partnereink.

Jogi informatikai tanácsadás

Az egészségügyi adatok kezelése, feldolgozása érzékeny terület. Tudja Ön, hogy miben különböznek az adatkezelő és adatfeldolgozó jogai és kötelezettségei? Milyen szabályoknak kell megfelelni a fizikai adattárolás során? Hogyan és meddig kell tárolni az egészségügyi adatokat? Milyen alapon lehet adatot kezelni és milyen korlátai vannak? Ezek csak néhány kérdések azok közül, melyet minden egészségügyi informatikával foglalkozó szervezetnek kötelessége megvizsgálni.

IT biztonság

Mai felgyorsult világunkban az egészségügyi folyamatokat kiszolgáló IT rendszerekkel, erőforrásokkal, folyamatokkal kapcsolatos kockázatokat folyamatosan elemezni és amennyire lehet kontrollálni és korrigálni kell. A biztonsági folyamatokat úgy kell kialakítani, hogy ha biztonsági problémák merülnek fel, akkor képesek legyünk a megfelelő lépések lehető leggyorsabb végrehajtására. A legnagyobb kockázatot sajnos saját magunk, IT eszközöket használók jelentjük a rendszerünk számára. Biztonsági megoldásokkal, oktatással és nagyobb ráfordítással minimalizálható a veszély és az abból eredő kár: elkerülhető a rendszer leállása és a szenzitív adatok kiszivárgása.

Go 2 market

Az innovatív egészségügyi KKV-k legnagyobb problémája és egyben gyengesége a piacrajutási tapasztalatok hiánya. Hiába fogalmazódik meg a korszakalkotó ötlet és kerül kivitelezésre a prototípus, az még nem jelentheti azt, hogy a terméküket el is adják. A piac, versenytársak, célcsoport, jogi környezet és finanszírozás vizsgálata nélkül nem tudják kialakítani piacralépési stratégiájukat, így könnyen lehet, hogy egy életképes fejlesztés hamar kudarccá válhat. Csapatunk holisztikus szemlélettel közelít minden ilyen feladathoz és próbálja megtalálni a testreszabott megoldásokat.

Kérdése van?

Amennyiben bármiben további segítségére lehetünk, nyugodtan keressen minket.