Bemutatjuk új CTO-nkat, Keszthelyi Lászlót!

László december 5-én csatlakozott az eHealth Software Solutions csapatához, feladata a cég szoftverfejlesztési és tanácsadási üzletágainak vezetése, emellett a több éve folyamatosan fejlesztett ClinCoreSysTM / Fókusz ProgramTM moduláris medikai keretrendszerünk továbbfejlesztésének koordinálása, kiemelt figyelemmel az EESZT integrációs feladatokra, akkreditációs megfelelésünkre és nem utolsó sorban a változó ügyfélkörünk igényeinek rugalmas kiszolgálására. 

2009-tól vezető beosztásban dolgozott az ISH Informatikai Kft-nél, a T-Systems Magyarország Zrt-nél és a Pan-Inform Kft-nél, majd 2021-től két évig az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) ágazati és intézményi rendszerek igazgatóságának igazgatója volt. Előző munkahelyén az Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ Nonprofit Kft-nél (ESZFK) az EESZT és az e-MedSolution rendszerek üzemeltetési igazgatói pozíciót töltötte be. 

László szakmai tapasztalata és mentalitása meghatározó lesz az eHealth Software Solutions előtt álló ambiciózus tervek megvalósításához. 

Welcome on board!