Termékeink - Platform

Fókusz Program

A Fókusz Program Platformot egyrészről azon intézményi ügyfeleink részére alkottuk, akik elkötelezettek a személyre szabott orvoslás iránt és ennek jegyében egészségügyi (klinikai kutatási, terápiamenedzsment, rehabilitációs, betegtámogató programokat) kívánnak elindítani. Másrészről azon ügyfeleink számára is, akik egészséges személyek részére egészségmegőrző (prevenciós, szűrési, sport, telemetria) programokat kívánnak megvalósítani az információtechnológiai eszközök legszélesebb palettájának használatával.

Platform a legkorszerűbb informatikai eszközökkel köti össze a pácienst az ellátó intézménnyel, a szakorvossal, nővérrel, hozzátartozóval és emellett számtalan olyan egészségügyi élethelyzetet menedzsel, mely az ellátó intézményen kívül a beteggel történhet a gyógyulása érdekében.

Fókusz Program Platformunk páciens webalkalmazásában és applikációjában a felhasználóknak saját medikai profilt hozunk létre és a dokumentumtárban hozzáférhetnek az egészségügyi intézményben keletkezett leleteikhez, vizsgálati dokumentumaikhoz.

A telemedicina modulunkhoz több mint 110 db medikai mérőeszközt és okoseszközt (okosóra, karkötő) illesztettünk, hogy a vitális paraméterek automatikus méréseinek eredményeit 18 egészségnaplóba megjelenítve rendszerezzük a páciensnek és a telemetria rendszereben diagramokkal a szakorvosoknak. Az egészségnaplókban megjelenítjük a vérnyomás, EKG, pulzus, véroxigén, testsúly, mozgás, vércukor, testhőmérséklet, táplálkozási és gyógyszerelési adatokat grafikonos és listás nézetben is. A páciens az applikációból a méréseket saját maga végezheti, az ellátóintézményben a szakszemélyzet ezen eszközökkel pedig a betegek állapotát diagnosztizálhatja. 

A szakorvosi weboldalon az orvos a páciens adataihoz hozzáférve beléptetheti a programokba, otthoni terápiás tervet (pl. gyógyszerszedés, mozgás, vitális paraméterek mérése stb.) vehet fel, melynek teljesülését a rendszer monitorozza és elakadás esetén automatikusan jelez. A felhasználók időpontot foglalhatnak az applikációban, vagy webes felületen a vizsgálatokra, ellátásra, de videókonzultációt is kezdeményezhetnek szakorvosukkal a rendszer multimédia eszközeit használva.

A kommunikációs modul segítségével egyedi, vagy tömeges üzenetek (e-mail, sms, PUSH) küldhetők el úgy, hogy ügyfeleink előre meghatározott kommunikációs tartalmait folyamatba építve automatikusan küldi ki a megadott célcsoportnak, legyen az páciens, szakorvos, szakszemélyzet, programmenedzser.

Az online triage modul szimptóma ellenőrző és rizikófelmérő funkciója pedig lehetővé teszi, hogy a beteg előre kitöltse az online indikációspecifikus kérdőívet és az ellátásáért felelős szakember még a páciens intézetbe érkezése előtt kielemezze és ennek eredményeként meghatározza a rizikófaktort, így a betegutat az intézménybe érkezésekor már előre megszervezze.

A Platform alapja a saját fejlesztésű medikai folyamatmenedzsment rendszerünk, mellyel bármilyen szakmai eljárást, orvosi protokollt digitalizálni tudunk és az egyes feladatok elvégzését az egyes szereplők között automatizálni tudjuk. A programmenedzsment modul figyeli a felhasználók aktivitását és mutatja a projekt előrehaladását, teljesülését.

Az elszámoló modulunkban online számlázás és bankkártyás fizetési lehetőségek érhetők el, melyeket folymatbaépített automatizmusokkal támogatunk, hogy ügyfeleink kereskedelmi ügyletei a lehető legkisebb humán erőforrásigénnyel járjanak.

A rendszerben előálló adatokból ügyfeleinknek időszakosan struktúrált riportokat, elemzéseket adunk a jogszabályi feltételek betartásával, de ügyfeleinknek kialakított webalkalmazásban követhetik a programjaik előrehaladását és dinamikus riporting modulunkban tetszőleges lekérdezéseket állíthatnak össze a programjaik adatait felhasználva.

Interoperábilis adatkapcsolati interfész rendszerünk a szabványos adatkommunikációs szabályoknak megfelelően létesít adatkapcsolatot a medikai rendszerekkel, az EESZT-vel és a NEAK rendszerével.  

Alapelvünk az, hogy minden ügyfelünk egyedi igényét önálló projektként, programként kezeljük és a program szereplőit az adott szerepkörének megfelelően vesszük fel a Fókusz Program rendszerbe. A szereplők közötti interakciót folyamatokba szervezzük, majd a folyamatlépések alapján a felhasználókhoz feladatokat rendelünk és ezen egyedi feladatokhoz rendelünk határidőt és ezt megtámogatjuk infokommunikációs elemekkel (e-mail, sms, push). Ezért készítünk folyamatábrákat, melyekből digitalizált protokollokat állítunk elő, kommunikációs sablonokból pedig személyre szabott üzeneteket, előre tipizált űrlapsablonjainkból tematikus kérdőíveket, és mindezeket a medikai logikával készített projektmenedzsment rendszerünkbe töltjük be és innen élesítjük a megrendelőink igényei alapján.

Fókuszban az egészség!

Kérdése van?

Amennyiben bármiben további segítségére lehetünk, nyugodtan keressen minket.