Rólunk

Cégünk több mint tíz éves fennállása alatt consulting cégből megoldásszállítóvá vált. Az évek során megtanultuk azt, hogy csak úgy lehetünk sikeresek, hogy kitűnünk a szürkeségből, és stratégiánk középpontjába az egyedi igények kiszolgálását helyezzük. Fontos ez mert hisszük, hogy az egyediség viszi előre a világot és ma már a világ is megköveteli az egyediséget.

Elsősorban megoldás szállítónak tartjuk magunkat. Méghozzá olyannak, aki figyelve a megrendelő és a felhasználó igényeire, egyedi és innovatív rendszereket tervez, szállít és üzemeltet.

Az eHealth Software Solutions Kft. a hazai egészségügyi informatikai egyik meghatározó szereplője. A saját fejlesztésű ClinCoreSys rendszerünk több országos egészségipari kutatási és egészségügyi ellátási információtechnológiai rendszer alapját képezi. Fókusz ProgramTM platformunk webalkalmazása és applikációi digitális megoldásokkal támogatják a rendszer felhasználóinak egészség- és terápiamenedzsment aktivitásait amellett, hogy telemedicina alapú szakorvosi felügyeletet biztosítanak számukra több, mint 100 mérőeszköz integrálásával.

A cég partnerei között nagy kórházak, országos gyógyintézmények, egészségügyi központi- és háttér intézmények, multinacionális egészségipari nagyvállalatok és hazai sturt-up-ok szerepelnek. A cégünk négy országos hatáskörű betegségregisztert fejlesztett és üzemeltet és akkreditált fejlesztő partnere az EESZT-nek és NEAK-nak. Consulting üzletágunk tanácsadói közreműködtek az ágazati és több tematikus nemzeti stratégia egészséginformatikai részeinek kialakításában.