A Szent Ferenc Kórházzal együttműködve átadtuk a Digitális Kardiotanösvényt a Hármashatárhegyen.

A Budapesti Szent Ferenc Kórház által több éve indított Út az egészséghez program innovatív információtechnológiai partnere az eHealth Software Solutions Kft. Cégünk díjmentesen, társadalmi szerepvállalása keretében csatlakozott a kardiológiai fókuszú programhoz, hogy digitális megoldásaival támogassa a szív- és érrendszeri betegségek megelőzését, korai felismerését és a betegutak menedzselését. A több éve működő offline egészségprogramot beemeltük a Fókusz Program nevű egészség platform szolgáltatásaink közé.

Az eHealth Software Solutions Kft. a tanösvényt teljes mértékben digitalizálta és valós időben megjeleníti azon célból, hogy a résztvevők egészségi állapotának felmérésével, a túra során történő terhelés nyomon követésével, az eredmények azonnali kiértékelésével a rejtett betegségek kiszűrése, vagy a terápia követése a legpontosabb és leggyorsabb legyen. A Fókusz Program platform képességei lehetőséget teremtenek arra, hogy a túraösvény bejárása közben a vitális paramétereket mérő eszközök adatait digitálisan gyűjtse, a rizikóbecslést mesterséges intelligencia alapú kalkulátorokkal támogassa, digitális edukációs tartalmakat juttasson el a célcsoporthoz és az adatok kiértékelése után kockázati csoportba tartozó túrázok adatait és állapotát a Szent Ferenc Kórház szakembereinek webalkalmazásában megjelenítse.

Az ünnepélyes avatón beszédet mondott ügyvezetőnk, Dr. Máté Attila, Dr. Toldy-Schedel Emil a Kórház főigazgatója, Rittling István Pilisi Parkerdő Zrt. erdészetvezetője, Dr. Gór Csaba önkormányzati képviselő és Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos. A túraösvényt megáldotta P. Kozma Imre OH prior Betegápoló Irgalmasrend.