Telemedicina rendszerek

Az okoseszközök segítségével történő telemetriai adatgyűjtés és feldolgozás hamarosan szétfeszíti az egészségügy hagyományos kereteit. A zsebekben lapuló többfunkciós okostelefonok, a kézben tartott tabletek lehetőséget biztosítanak az egészségügyi mérőműszerekből jövő adatok fogadására és továbbítására. A szenzortechnológia rohamos fejlődésével a nagyobb méretű, hagyományos mérőműszereket leváltják az életvitelt nem befolyásoló kis méretű, de pontos adatokat szolgáló viselhető eszközök. A fejlődés új értelmet ad a diagnosztizálásnak és a gyógyításnak egyaránt. Ennek a forradalomnak a kapujában állunk és cégünk elkövet mindent annak érdekében, hogy a küszöbön miharabb át is lépjünk.

APP és webalkalmazás fejlesztés

Az intelligens mobil eszközök széleskörű elterjedése átformálja a digitális egészségügy és az üzleti adminisztráció lehetőségeit. A nagy kijelzős “okostelefonok”, tabletek – köszönhetően a hardveres felszereltségüknek – módot adnak a webes és multimédia tartalmak élvezhető megjelenítésére, így a gyógyulást és egészséget digitális élménnyé formálják át. A gyártók által forgalmazott egyszerűbb, ámde kedvező árú készülékeknek köszönhetően az intelligens mobileszközök penetrációja a lakosság körében rohamosan nő. A tény, hogy lassan három emberből kettőnek okostelefon lapul a zsebében, korlátlan lehetőségeket biztosít a digitális egészségügy világában.

Egészségügyi workflow megoldások

Az egészségügyi ellátási munkafolyamatok nagy része elektronikus workflow megoldásokkal egyszerűbbé, biztonságosabbá és költséghatékonyabbá tehető.  Az egyedi igények alapján kialakított csoportmunkát támogató megoldások a projektmenedzsment módszereket ötvözik az egészségügy specifikumaival és ezzel támogatják a különböző földrajzi helyen lévő szakmai teamek hatékony együttműködését.